Prezentarea clinicii

Clinica Poenaru

Personalul angajat la clinica formeaza o echipa, avand in spate o perioada de lucru impreuna de aproximativ 5 ani.  Acum, in acest nou mediu, oferim servicii de calitate pacientilor nostri cu proptitudinea si si precizia mileniului III.

Pacientii cre ni se adreseaza sunt atent examinati si chestionati conform standardelor in vigoare, pentru a se stabili un diagnostic de certitudine si un plan terapeutic in functie de nevoile fiecaruia

Viziunea noastra

Suntem focus-ati pe tratamentele moderne, atat conservatoare cat si chirurgicale. Marturie stau certificatele de participare la congrese de specialitate nationale si internationale, apartenenta la societati de Ortopedie si Traumatologie, lucrarile stiintifice prezentate in cadrul congreselor si consfatuirilor nationale si internationale.

Personalizarea tratamentului in functie de nevoile ficarui pacient este ceea ce ne identifica.

clinica poenaru exterior

Facilitati

Echipa clinicii noastre este tot timpul la current cu cele mai noi descoperiri in domeniu din dorinta de a veni in sprijinul pacientilor nostrii cu cel mai bun tratament posibil in momentul de fata.

 

Intregul personal al clinicii noastre este pregatit sa ofere ajutor si asistenta de calitate pacientilor cu afectiuni ortopedice.

 

Clinica dispune de brancarda mobile si fotoliu rulant pentru  transportarea pacientilor cu imobilizari la nivelul membrelor inferioare sau a persoanelor cu disabilitati.